top of page

Boudoir sessies

Vanaf mijn eerste boudoir shoot ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Door boudoir ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en ben ik enorm open gebloeid. Ik ben geëvolueerd van een verlegen en onzeker meisje tot sterke en zelfzekere vrouw die andere vrouwen zonder schaamte in de spotlight zet. 

Elke persoon op mijn pad inspireert mij enorm en geeft me de motivatie om te blijven groeien. 
Die positive vibes wil ik ook doorgeven aan jou en met mijn boudoir sessies wil ik je prikkelen om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en wat liever te zijn voor je lichaam. 
You're 100% worth it en dat ga ik je bewijzen. 

emma_no_logo-8.jpg
Emma_33.jpg

Voorbereiding

Bij een boudoir sessie laat ik je niet aan je lot over, integendeel. Ik begeleid jou vóór, tijdens en na de fotoshoot.

 

Wanneer je jouw sessie boekt krijg je al meteen een fysieke boudoir guide opgestuurd vol tips en inspiratie zodat je je zonder zorgen kan voorbereiden op de fotoshoot. 

Zit je toch nog met een vraag of twijfels? Ik sta steeds voor je klaar om al je vragen en bezorgdheden te beantwoorden dus je kan me voor je shoot altijd contacteren via e-mail, instagram of whatsapp. 

IMG_4774.jpg
Alison_kenny_35.jpg

Fotoshoot

De dag van jouw boudoir sessie zien we elkaar in mijn fotostudio te Gentbrugge. We kletsen eerst nog wat met een drankje en ik praat je meteen wat goede moed in.

Als je hebt gekozen voor het pakket met hair & make-up, word je tijdens onze babbel verwend door mijn favoriete visagiste en hair-styliste.

Vervolgens overlopen we samen de outfits die je hebt meegebracht en zal ik je helpen kiezen met welk setje we starten. We starten best met de meest comfy outfit en gedurende de shoot kan je zelf aanvoelen bij welke outfits jij je het comfortabelst voelt. 
 

Ik stel je vanaf begin tot einde op je gemak en ik zal je regelmatig vragen of alles oké is en of je je comfortabel voelt. Want jouw comfort is mijn prioriteit. Het is your time to shine dus het is mijn taak om je de beste ervaring te geven. 
Alles mag en niks moet! Ik ga je dus zeker tot niks verplichten. 

IMG_4764.jpg

Na de shoot

Lieselot_90.jpg

Na de shoot babbelen we nog even na, bekijken we samen voorbeelden van wat je met je foto's kan doen en stuur ik je uiteraard naar huis met een super goed gevoel. 


De dagen na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's en creëer ik jouw persoonlijke galerij. 


Drie weken na de shoot mag je al een mailtje verwachten met een uitnodiging voor een reveal sessie. Tijdens zo een sessie bekijken we samen voor het eerst jouw foto's.  Je kan dan ook meteen je favorieten uitkiezen en  aanduiden welke foto's ik wel of helemaal niet mag gebruiken voor mijn site en socials (your consent is muy importante!).
To top it off kan je jouw favoriete foto's laten afdrukken of in een album laten verwerken. 

 

Alison_kenny_24.jpg

Boudoir sessie:

Als je een shoot wil boeken betaal je een session fee. Dit is een vast bedrag voor de fotoshoot inclusief kennismaking, fotoshoot, nabewerking & reveal-sessie. In deze prijs zitten ook 10 digitale foto's inbegrepen die je zelf kan kiezen tijdens je reveal-sessie.  Tijdens deze sessie kan je er uiteraard ook voor kiezen om meer foto's of andere producten bij te bestellen naargelang de foto's die jij zelf mooi vindt.  Een afbetalingsplan opstellen is trouwens ook mogelijk. 

WAT IS INBEGREPEN:

Korte kennismaking.
Fysieke boudoir guide vol tips en inspiratie.

1u30 fotoshoot met coaching.

Professionele editing & retouchering.

Reveal- & ordersessie.

10 HR foto's naar keuze.

Prijs: €458

Upgrade makeup: + €185

De prijzen voor de producten bespreek ik graag met je na de fotoshoot zodat ik je meteen ook een voorbeeld kan tonen van de mogelijkhedenen.
Maar ik geef je graag al een prijsindicatie mee: 


Albums: vanaf €370

Print boxen: vanaf €240

HR-digitalen: vanaf €350

Wall Art: vanaf €210

Collecties: vanaf €1010

Afbetalingsplan mogelijk: je kan er voor kiezen in 3 schijven te betalen.
Als je dit graag wil, meld je dit best even bij boeking. 

Ook voor extra foto's en producten kan je een afbetalingsplan aanvragen. 

IMG_20210422_102458_edit_113973680892921
IMG_20210422_102651.jpg
IMG_20210603_151629_resized_20210617_025
201152394_761383407887388_82539979724930
Klaar om jouw boudoir sessie te boeken? 
Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik kijk er al enorm naar uit om je te ontmoeten en ben er voor je vóór, tijdens en na de shoot.

Super bedankt voor je inzending! Ik bekijk zo snel mogelijk je antwoorden en neem asap contact met je op om jouw ideale shoot te bespreken. Tot snel, Anaïs.

Boek boudoir
bottom of page