top of page
IMG_0225.jpg

Een toffe en spontane fotoshoot omdat je de beste ervaring en het mooiste resultaat verdient.

Fotoshoots

Anaïs_Wolfs Faye-2-6.jpg
Tessa&Karel_51.jpg

Wat mij het meeste energie geeft? Mensen gelukkig maken met een toffe ervaring en mooie foto's om voor altijd te koesteren. Daarom bied ik leuke en spontane fotoshoots aan. Een fotoshoot kan je invullen zoals je maar wil: alleen, met de liefde van je leven of je huisdier, met het hele gezin of je beste vriendin. 
Alles kan! Boek een fotoshoot bij mij als je hartverwarmende foto's wil met een zonnige gloed en zelf niet houdt van het geposeerde maar meer van het spontane. 

Tijdens onze fotoshoot geef ik zoveel mogelijk leuke instructies zoals "hey, huppel eens naar mij toe" of "spin around like your life depends on it". Op die manier heb je zelfs niet eens door dat je voor een camera staat en tover ik gegarandeerd een grote glimlach op je gezicht. 

Alissa&Philippe_19.jpg

Wat je kan verwachten:

De fotoshoots gaan meestal door op een afgesproken locatie in de natuur. Bij voorkeur in een weide, heide, bos of aan zee. 
Het beste moment van de dag is tijdens golden hour. Dat is het moment waarop de zon net opkomt of ondergaat en alles oranje kleurt. Heb je zelf een andere omgeving of tijdstip in gedachten dan kunnen we zeker eens overleggen hoe we mijn stijl en jouw visie kunnen combineren tot jouw ideale fotoshoot. 

Als je een fotoshoot wil boeken, vul dan even het formulier onderaan deze pagina in. Nadat ik je aanvraag heb ontvangen neem ik zsm contact met je op en bespreken we samen de details. Dit gebeurt via mail of face-to-face in een gezellige koffiebar. Je ontvangt na boeking ook nog een guide vol outfit-tips en inspiratie en je kan ook gratis gebruik maken van mijn client closet. 

Na de fotoshoot ga ik meteen aan de slag om jouw foto's om te toveren naar de mooiste herinneringen die je voor altijd zal koesteren. 
Je mag het resultaat na gemiddeld twee weken verwachten in de vorm van een persoonlijke online galerij. Indien je voor een revealsessie hebt gekozen bekijken we alles voor de eerste keer samen en kan je meteen prints bestellen of een album samenstellen aan de hand van samples.

Emelie_47.jpg
IMG_3174.jpg
IMG_9581.jpg

Fotoshoot prijs:

Als je een shoot wil boeken betaal je een session fee. Dit is een vast bedrag voor de fotoshoot inclusief jouw 10 favoriete foto's naar keuze. Achteraf kan je er zelf voor kiezen om extra foto's en/of producten bij te bestellen.

WAT IS INBEGREPEN:

1u fotoshoot met coaching.

Professionele nabewerking.

Online galerij om je favoriete foto's te kiezen en bestellen. 
10 HR beelden naar keuze.

Prijs = €445

De prijzen voor de producten bespreek ik graag met je tijdens ons vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Maar ik geef je graag al een prijsindicatie mee: 


Albums: vanaf €370

Print boxen: vanaf €240

HR-digitalen: vanaf €350

Wall Art: vanaf €210

Collecties: vanaf €1010

* Wil je een boudoir shoot boeken check dan zeker even de pagina "Boudoir" voor de prijs . 

Klaar om jouw fotoshoot te boeken? 
Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik kijk er al enorm naar uit om je te ontmoeten en ben er voor je vóór, tijdens en na de shoot.
arrow&v
arrow&v

Super bedankt voor je inzending! Ik bekijk zo snel mogelijk je antwoorden en neem asap contact met je op om jouw ideale shoot te bespreken. Tot snel, Anaïs.

Fotoshoot- boek nu
bottom of page