Wie ben ik? 

Hey, mijn naam is Anaïs Bogaert aka. Anbo. 

Zoals alle fotografen ben ik gepassioneerd door fotografie en begon het allemaal in mijn tienerjaren. Maar wie is nu juist de vrouw achter de camera? 

Wel, ik ben een creatieve duizendpoot die gelukkig wordt van dingen te verwezenlijken. Daarnaast werk ik als barista omdat koffie meer dan een gouden drank is, het brengt vooral mensen samen en dat geeft mij veel energie. Net dat vind ik ook zo leuk aan fotografie. Ik heb er voor gekozen om me te focussen op het fotograferen van mensen omdat er meer achter een foto zit dan enkel het beeld. Het zijn de leuke gesprekken die soms leiden tot mooie vriendschappen, "niets-moet-alles-mag", het delen van mooie en unieke ervaringen en het leveren van mooie beelden. 

Ik streef er naar om te bewijzen dat iedereen model kan zijn en probeer via mijn foto's het zelfvertrouwen van mijn klanten te boosten. Zelf hou ik niet zo van awkward situaties dus probeer ik met mijn personaliteit meteen het ijs te breken en iedereen op hun gemak te stellen. Op die manier creëer ik een toffe sfeer die zorgt voor spontane en leuke foto's om eeuwig te koesteren. 

Contact

  • mail
  • Facebook
  • Instagram