top of page
IMG_2045.jpg
IMG_1985.jpg

Wie ben ik? 

Hey, mijn naam is Anaïs Bogaert aka. Anbo. 

Zoals alle fotografen ben ik gepassioneerd door fotografie en begon het allemaal in mijn tienerjaren. Maar wie is nu juist de vrouw achter de camera? 

Wel, ik ben een creatieve duizendpoot en een echte people pleaser.
Ik word oprecht gelukkig als ik anderen kan laten glimlachen en hou me graag bezig met all things creative. 
Daarnaast werk ik als barista in een gezellige koffiebar. Koffie is niet enkel een gouden drank, het brengt vooral mensen samen en dat geeft mij veel energie. Net dat vind ik ook zo leuk aan fotografie. Ik heb er voor gekozen om me te focussen op het fotograferen van mensen omdat er meer achter een foto zit dan enkel het beeld. Het zijn de leuke gesprekken die soms leiden tot mooie vriendschappen, "niets-moet-alles-mag", het delen van mooie en unieke ervaringen en het leveren van mooie beelden. 

Ik streef er naar om te bewijzen dat iedereen "op foto plakt" en probeer via mijn foto's het zelfvertrouwen van mijn klanten te boosten. Zelf hou ik niet zo van awkward situaties dus probeer ik met mijn persoonlijkheid meteen het ijs te breken en iedereen op hun gemak te stellen. Op die manier creëer ik een toffe sfeer die zorgt voor spontane en leuke foto's om eeuwig te koesteren. 

Contact

Bedankt voor je bericht! 

bottom of page