top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnais Bogaert

Boudoir shoot met Chelsea.


Sinds mijn eerste boudoir shoot had ik de smaak al meteen te pakken. Vanaf de eerste foto wist ik dat dit echt mijn ding is. Er is niks zo mooi als een vrouw die meer zelfvertrouwen krijgt en helemaal open bloeit tijdens en na de shoot.

Vorige maand deed ik een boudoir fotoshoot met Chelsea in deze prachtige bnb in Antwerpen.

Ik was al iets vroeger ter plekke zodat ik Chelsea goed kon verwelkomen en haar een rondleiding kon geven alsof het mijn eigen huis was (I wish). Voordat we aan de slag gaan hou ik graag eerst even een koffieklets om gewend te geraken aan elkaar en om er niet awkward meteen in te vliegen. Tijdens onze babbel nam ik al wat foto's van Chelsea in de outfit die ze aan had toen ze naar de shoot kwam. Want voor een camera staan is in het begin altijd een beetje onwennig. Ik doe dan ook mijn uiterste best om mijn model meteen op haar gemak te stellen en zelf enkele poses voor te tonen. Chelsea nam de poses met gemak aan en ik voelde de klik meteen.
Van casual outfit gingen we over naar ondergoed en een comfy trui. Kleine stapjes richting lingerie werken altijd goed. De één gaat al makkelijker meteen uit de kleren dan de ander dus vraag ik altijd eerst of het model er zelf klaar voor is. Wat ik ten aller tijde vermijd is dat ik iemand ga forceren of bevelen, want dat zou je ook zien aan de foto's. Het gemak en de veiligheid van mijn model staat boven alles, daarom ga ik ook heel vaak vragen of alles nog goed voelt en of een pose niet te ongemakkelijk is.


Heb je Chelsea's trui trouwens al goed bekeken? Herken je wie er op staat afgebeeld? Olaf! Één van mijn favorietste Disney figuurtjes :D .


Oké, we zijn ondertussen allebei goed opgewarmd (letterlijk ook want de chauffage stond vollen bak haha). Klaar voor de volgende stap: een mooi basic lingerie setje met een trui of kimono over.

Chelsea is echt een natuurtalent, het poseren ging haar meteen zo goed af en ik vond het vooral geweldig hoe ze van spontaan lachen naar een serieuze blik kan gaan in één seconde. Super aangenaam om samen te werken!
Alright, tijd om de twee prachtige slaapkamers boven te gaan verkennen. En wow, als fotograaf spring je altijd letterlijk een gat in de lucht als het licht perfect zit en de kamer daardoor de juiste vibe krijgt.

Zoals je kan zien zit er toch wat verschil in de belichting beneden en boven. De woonkamer was perfect voor wat moody portretten terwijl de lichtrijke kamer ideaal is voor spontane en vrolijke portretten.

Even een shoutout naar Chelsea trouwens! Ze is niet alleen een prachtige vrouw maar staat ook sterk in haar schoenen! Nuja en ook op haar blote voeten (pudum tsjjj.. deze humor kan je dus verwachten als je mij boekt :p). Wat ik het mooiste vind aan een intieme fotoshoot als deze is dat ik de verhalen hoor van andere vrouwen en dat we daar tijdens de fotoshoot dieper op in kunnen gaan. Want door met andere prachtige vrouwen te praten besef je pas wat voor druk er ons opgelegd wordt en hoe onzeker we ons soms voelen, vooral ook dat dat absoluut onterecht is! Dat is ook één van de redenen waarom boudoir echt mijn ding is, omdat ik niet alleen mooie foto's wil leveren maar ook een goed gevoel. Cause we're all worth it!
Outfit change! Voor een boudoir shoot laat ik het model zelf haar favoriete lingerie meebrengen. Enkele setjes waar ze zich sexy en vrouwelijk in voelt en die vooral comfortabel zitten. Chelsea had ook deze super mooie rode body mee en het staat haar geweldig! De foto's met de body zijn dan ook absoluut mijn persoonlijke favoriet.

Prachtig toch? En de droogbloemen van Into The Wild Bloemen uit Gent passen ook kei goed in het plaatje. Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is dus laat het me zeker weten! Maar voor je dat doet ga ik nog de laatste foto's van deze shoot delen ;).
Chelsea haar recensie van deze shoot: " Wauw wat een shoot had ik met Anaïs! Niet alleen gaf ze me een super goed gevoel tijdens de shoot (aanmoedigingen enzo ), ook de foto's die (heel snel) toegestuurd kreeg waren gewoon geweldig. Wat een resultaat.

Ik raad iedereen aan om een shoot te boeken bij Anaïs, zij stelt je helemaal op je gemak en haar foto's gaan je volledig laten shinen niet twijfelen dus "
Ziezo, het zit er al weer op.

Chelsea: bedankt voor het vertrouwen, you did amazing, you are amazing en you're 100% worth it! Laat niks of niemand u ooit nog iets anders wijsmaken want je bent een topvrouw!

Kriebelt het om zelf ook een boudoir shoot te boeken? Dat kan zeker! Je kan direct boeken of je kan een mailtje sturen naar anbophoto@gmail.com als je nog met vragen of twijfels zit. Bij elke shoot hoort mijn volledige toewijding van het luisteren naar jouw wensen tot het bezorgen van een top ervaring met mooie foto's als resultaat waar je nog jaren van kan nagenieten.


! Op 8 en 9 mei organiseer ik boudoir sessies op de locatie waar deze shoot is doorgegaan! De boudoir sessies zijn een compacte versie van een boudoir shoot. Je krijgt de volledige beleving op kortere tijd en aan een voordeligere prijs. En voor de snelle beslissers voorzie ik een tof cadeautje t.w.v €50. Meer info over de sessies: klik hier.


Hopelijk tot snel.


Veel liefs

Anaïs

435 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page