top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnais Bogaert

Love shoot in de sneeuw.

Op maandag 04/01/2021 trok ik samen met Loreen & Indy richting de Ardennen voor een fotoshoot van hun twee in de sneeuw. (Onderaan dit bericht kan je de aftermovie bekijken).

Sneeuw, daar ben ik echt gek op! Ik ben zo een persoon die letterlijk een dansje doet telkens ze sneeuwvlokjes ziet dwarrelen (ook al besef ik dat die vlokjes niet blijven liggen in Oost-Vlaanderen en de vreugde van korte duur is). Dus toen Loreen me vroeg om een fotoshoot te doen van haar en Indy, zag ik meteen de perfecte kans om de sneeuw op te zoeken in de Ardennen.


Fun fact: ik ken Loreen al sinds ik 8j was, ze was het eerste vriendinnetje die ik leerde kennen op mijn nieuwe basisschool en we hebben sindsdien al heel veel toffe momenten beleefd. 21 jaar vriendschap... de tijd gaat snel :p.Om 9u 's morgens vertrokken we met de auto richting Wallonië. Dankzij verschillende tips reden we naar een leuk bos in Saint-Hubert, een rit van iets meer dan 2 uur. Toen we dichter bij onze locatie kwamen begon ik lichtjes te panikeren omdat er nog steeds geen sneeuw te bespeuren viel... maar dan plots BAM , overal sneeuw! Dat gevoel... onbeschrijfelijk!Ik probeer altijd meteen een super spontane sfeer te creëren op een speelse manier, en daar is sneeuw dan een perfect hulpmiddel voor. SNEEUWBALLEN GEVECHT !!!!

En ik zou ik niet zijn als ik geen thermos met lekker verse specialty coffee zou voorzien. Koffie en mokken zijn ook simpele attributen om te gebruiken tijdens een fotoshoot ;-). Weet je soms niet wat je met je handen moet doen op de foto? Pak een kopje koffie of thee vast et voila.


Wat ik het leukste vind aan fotograferen? Momenten kunnen vastleggen en alles spontaan laten gebeuren. Daarom gaat mijn voorkeur vaak naar koppels en gezinnen. Want de natuurlijke chemie en toffe momenten zijn er altijd.


Deze foto's zijn dus allemaal nog op de parking genomen. Na een kleine 40min begonnen we aan onze wandeling. Nuja... tot we enkele meters verder weer een mooi plekje zagen. En omdat het letterlijk overal zo mooi was hebben we ook niet heel veel van het bos gezien, maar voor de foto's wel meer dan genoeg.

Tijd om toch eens van het pad af te wijken en te ontdekken wat er tussen de bomen te beleven valt. Spoiler alert: nog meer plezier en liefde en mooie foto's.

Add a little spark to the New Year.Met al heel veel beelden op mijn SD-kaartje besloten we hier even te rusten en nog een koffietje te drinken om op te warmen. Nuja, zo koud was het niet want van zo een fotoshoot krijg je het toch wel warmer.
En nee hoor, ik had er nog niet genoeg van. Want ik doe dit echt veel te graag en zag nog heel wat leuke foto's in mijn hoofd. Dus namen we toch nog deze extra foto's voor we verder zouden gaan.
Oké oké, nu hebben we wel echt genoeg prachtige foto's ! Ondertussen was het ook kouder geworden en begonnen onze benen moe te worden. Tijd om de foto-wandeling af te sluiten en naar huis te keren. Niet wetend dat ik twee dagen later terug op deze locatie zou zijn... meer daarover in een volgende blog ;).Hier nog een leuke aftermovie:


Wil je ook zo een leuke fotoshoot boeken? Alleen, met je lief, je gezin, je huisdier of voor je bedrijf? Aarzel niet langer en stuur vrijblijvend een mailtje naar anbophoto@gmail.com


Veel liefs

Anaïs.

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page