top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnais Bogaert

Into The Wild bloemen

"Into The Wild bloemen" is een super gezellig atelier in het centum van Gent. Vlakbij het Sint Jacobs kan je Elke Vanderper en Liesa Van Puymbrouck aan het werk zien met allerlei bloemen. Van verse boeketten tot leuke workshops en interessante pop-ups. If you're into flowers, you're Into The Wild.Elke nodigde mij vorige week uit om eens langs te komen in het atelier en een korte fotoshoot te houden als afsluiter van de workshop "trouwboog". Samen met 3 andere toffe dames maakte Elke een mooie fleurige trouwboog die dan nog eens de perfecte achtergrond was voor de fotoshoot.


Toen ik binnen kwam hing er al meteen een aangename sfeer. De dames waren nog de laatste details van de boog aan het afwerken en ik nam daar stiekem al enkele spontane foto's van.


Nog een takje hier, een bloemetje daar en de trouwboog was klaar (dit rijmpje was niet opzettelijk trouwens :p). Tijd voor een minishoot waar de vrouwen konden pronken met hun zelfgemaakte kunstwerk.


Nog enkele foto's van de mooie boog om deze post af te sluiten.

Heb je ook een toffe zaak die je graag wil promoten? Een origineel concept? Of iets waar je in uitblinkt? Stuur dan gerust een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.


Vergeet Into The Wild niet uit te checken: https://www.intothewildbloemen.be/


Groetjes

Anaïs

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page