top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnais Bogaert

Duo-shoot met de zusjes Loreen & Zoë.

Een zonnige ochtend in Gent, twee knappe zussen en een lekker kopje koffie. That calls for a photoshoot!


Zondagochtend werd ik wakker met veel goesting in een leuke fotoshoot. Het was mooier weer dan het weerbericht voorspeld had en ik wou graag mijn portfolio uitbreiden. Loreen ken ik al 20 jaar en is één van mijn vaste modellen. Ze droomde al een tijdje over een fotoshoot van haar en haar jongere zus dus ik belde haar op of ze vrij waren en zo ontstond onze last-minute shoot. We spraken af aan Dok Noord in Gent. Een super gezellige moderne locatie aan de rand van Gent, heel rustig op een zondagmiddag. Omdat het Zoë haar eerste keer voor de camera zochten we een plekje op tussen de gebouwen zodat er niet zo veel passage zou zijn.


Meteen was duidelijk dat niet enkel Loreen maar ook haar zus Zoë een toptalent is. Ze was zo spontaan en comfortabel en nam uit eigen initiatief de juiste poses aan. Dus besloot ik haar ook even apart te fotograferen.


In Dok Noord kan je één van mijn favoriete koffiebars in Gent vinden, namelijk WAY Coffee Roasters. Helaas is WAY op zondag gesloten. Het voordeel was dan weer dat we ook enkele shots konden nemen op hun verlaten terras.
Als coffee-lover kreeg ik toch wel zin in een lekker kopje koffie. Gelukkig is er een goed alternatief in Dok Noord: OR coffeebar. En ja hoor, OR is open op zondag! En niet alleen kan je bij OR specialty coffee vinden, het is ook een gezellige en perfecte belichte plek voor prachtige spontane foto's.

Koffietje en taartje op, tijd voor een outfit- en location-switch. We trokken verder naar de Chinastraat in Gent. Waar de stad onlangs een leuk strand bouwde aan de oude dokken (helaas mag je er ondanks de voorzieningen niet zwemmen).

Zon, strand, en twee stralende zussen. What more do we need? Oh ja, een picknick!


Wil je de leukste, grappigste en spontaanste foto's? Zeg dan tegen je modellen dat ze op elkaars rug springen! Zoiets kan je moeilijk in scène zetten en zorgt altijd voor vrolijke beelden.Hieronder nog enkele van mijn favoriete beelden aan het strand.
Heb je nog even tijd voor een derde outfit- en locatie switch? Natuurlijk! Voor zulke toffe dames maak ik graag nog wat extra tijd vrij. Loreen en Zoë gingen zich snel nog een laatste keer omkleden in Loreen haar camionette. (Super handig zo een camionette als dressing, sponser me!)
Nog enkele super mooie geposeerde foto's om af te sluiten:


Ziezo! Dat was het! Ik hoop dat jullie dit soort blog-berichten fijn vinden en er interesse is in meer. Ik probeer vanaf nu na elke fotoshoot een verslag te delen met foto's. Want via deze weg kan ik meer foto's delen dan in mijn portfolio ;). Het is ook leuk voor zowel de klanten als voor mezelf om hierop terug te kijken.


Het draait allemaal om plezier en momenten. Veel liefs. Anaïs206 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page