top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnais Bogaert

Mijn allereerste Boudoir shoot.


Toen ik een tijd geleden een berichtje kreeg van iemand met de opmerking dat ik goed zou zijn in boudoir fotografie omdat ik mensen zo op hun gemak kan stellen, zag ik dat als een enorm mooi compliment en it makes sense. Dus besloot ik dit eens uit te proberen om te zien of het mij ligt.

Omdat dit soort shoots toch wel extra persoonlijk en redelijk intiem zijn, vroeg ik aan mijn beste vriendin Julia of ze mijn try-out model wou zijn. Want we vertrouwen elkaar 100% en kennen geen schaamte bij elkaar. We zouden ook allebei eerlijk kunnen aangeven wanneer iets niet goed voelt of als het me toch niet zo ligt dus niks te verliezen. Gelukkig ondervond ik al heel snel dat dit volledig my thing is. Aangezien ik zelf niet zo een grote fan ben van te veel naaktheid had ik wat schrik dat het een beetje ongemakkelijk zou aanvoelen maar dat was totaal niet het geval. Het is gek maar als ik aan het fotograferen ben zie ik alles zo anders. Dat is moeilijk uit te leggen en mijn mede-fotografen zullen het waarschijnlijk wel verstaan, maar tijdens een shoot moet je op zoveel verschillende factoren letten dat je alles op een andere manier lijkt te beleven.We spraken af in het Carlton Hotel in Gent waar we de Deluxe kamer mochten gebruiken als locatie. WOW! Een kleine maar super fijne kamer met genoeg natuurlijk lichtinval, een prachtige sofa en een geweldig cool bad vlak naast het bed. Shauni, een gemeenschappelijke vriendin van Julia en mij, zorgde voor de professionele make-up. Waarvoor enorm veel dank (en ook om ons naar het Carlton te leiden, dankje Shauni!).Met een leuk muziekje op de achtergrond en een kopje koffie konden Julia en ik wat opwarmen en geraakten we direct in fotoshoot-modus. Om eerst wat los te komen begin ik niet direct met de lingerie maar neem ik eerst wat foto's in een comfortabele outfit. De volledige shoot verliep heel vlot en de tijd en verschillende sexy outfits vlogen voorbij. Hier volgen mijn favoriete beelden van de shoot en een grote shoutout naar Julia!


Nog belangrijk om mee te delen is dat in dit soort shoots alles mag maar absoluut niks moet! Ik weet zelf hoe het is om moeilijk neen te kunnen zeggen en wil mijn model absoluut nergens toe dwingen en ik doe er alles aan om haar op haar gemak te stellen (beste vriendin of niet). Comfort en spontaniteit boven alles! Ik vind het heel belangrijk dit eens te benadrukken. Door de intimiteit van dit soort foto's laat ik het model ook zelf eerst kiezen welke foto's wel of helemaal niet mogen gedeeld worden.Heb je nu ook zin gekregen om een boudoir shoot te boeken bij mij? Stuur dan snel een mailtje naar anbophoto@gmail.com .


Volg me voor meer foto's en een kijkje achter de schermen op instagram en facebook.

Veel liefs

Anaïs412 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page