top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnais Bogaert

Streetstyle met Tine Josephy in Gent.

Een tijdje geleden had ik een toffe fotoshoot met Tine in de straten van Gent. Het weerbericht zag er niet zo positief uit maar gelukkig bleef de regen weg en zon, die hadden we eigenlijk niet nodig want Tine straalt al genoeg op zichzelf. Ik heb Tine leren kennen tijdens een samenwerking, ze is naast een prachtvrouw ook nog eens een super goede make-up artieste (@tinejosephy_makeupartist). Check zeker haar werk eens!
We spraken af aan Tine haar voordeur en besloten gewoon ons gevoel te volgen. We trokken door de straten van Gent en stopten op verschillende locaties in het centrum voor wat leuke shots. Eerste stop: dit super gezellige straatje en blijkbaar één van Tine's favoriete fotoplek. Wie haar volgt op instagram zal deze locatie meteen herkennen (@kindly_tinka )


Verder op onze wandeling nam ik ook deze leuke foto's :


Tijd voor een outfit switch! Tine kleedde zich thuis even snel om en kwam buiten in een toffe en stoere outfit. We vertrokken weer op wandeling en onderweg kwamen deze beelden tot stand:Als twee plant-ladies vonden we het de max om foto's te trekken in het groen. De kleuren van de blaadjes gaan dan ook enorm goed samen met Tine haar roze haarkleur.

Het werd stilaan donkerder dus besloten we vlug nog enkele shots te nemen tussen deze gebouwen.


Ziezo, dit was een selectie van een selectie van mijn favoriete foto's met Tine.

Geef zeker jullie mening en als je ook graag wat nieuwe toffe en spontane foto's wil stuur dan zeker een mailtje naar anbophoto@gmail.com of klik hier.


-Anaïs-

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page