Anaïs Bogaert "Op deze pagina vind je enkele reviews van mijn klanten. Deze kan je ook allemaal nalezen via mijn facebookpagina . 

Graag zou ik ook snel een review willen schrijven over alle prachtige personen waar ik mee heb samengewerkt: jullie zijn amazing en door jullie kan ik doen wat ik graag doe! Bedankt voor alle mooie momenten en leuke fotoshoots!
Jullie geven mij stuk voor stuk een boost en jullie support en enthousiasme means the world to me! <3 "

Mia Van Malderen "Voor het vastleggen van mijn zwangerschap was ik op zoek naar een shoot in een spontane, ongedwongen sfeer en ik heb dit bij Anaïs helemaal gevonden !

Alles verliep super vlot, ze stelt je meteen op je gemak!! Anaïs gaf ook voorstellen voor de locatie, outfit, en poses en ik kon een prachtig kleedje lenen uit haar client closet!

Het was een super leuke ervaring, zowel ik als mijn vriend hebben er van genoten!

De resultaten zijn dan ook echt pareltjes! Stuk voor stuk prachtige foto's!"

Chelsea Dobozi  "Wauw wat een shoot had ik met Anaïs! Niet alleen gaf ze me een super goed gevoel tijdens de shoot (aanmoedigingen enzo ), ook de foto's die (heel snel) toegestuurd kreeg waren gewoon geweldig. Wat een resultaat.

Ik raad iedereen aan om een shoot te boeken bij Anaïs, zij stelt je helemaal op je gemak en haar foto's gaan je volledig laten shinen niet twijfelen dus "

Anna Bernburg "Anaïs is echt een topper! Ik deed deze week een shoot met haar en heb de foto's vandaag al ontvangen, ik was ontroerd toen ik ze zag, want ze zijn prachtig! Op voorhand vroeg ze of ik een moodboard had (had ik niet, maar heb dan wel wat foto's bijeen gezocht die ik leuk vond). Anaïs kwam dan zelf ook met een aantal inspiratiefoto's af die er boenk op zaten, ik wist dat ze begreep welke richting ik uit wou! Eens op de locatie toegekomen gingen we op zoek naar een goed plekje en stelde ze me meteen op mijn gemak, dacht mee na over leuke houdingen en we hebben ons allebei goed geamuseerd en dat zie je ook op de foto's

Als je nog twijfelt en je leest dit, dan is dit het teken om niet verder te zoeken en Anaïs te boeken, go for it!"

Kyra De Prest "Een overwachtse shoot maar wat een plezier. Plezier en liefde spatte dan ook van de foto's.

De ene foto nog mooier dan de ander en elke foto vertelt een verhaal. Wat een talent, wat een ervaring.

Dank je wel Anaïs voor alles.

Fantastisch werk!"

Laura Snoeckx "Een van de beste fotografen waar ik al mee heb samengewerkt! Super tof en vlot in de omgang waar door je je meteen op je gemak voelt. Ook zijn de resultaten na de shoot GEWELDIG"

Tom Neirynck  "Professional from start till end."

Annika Rudolph "This was one of the most amazing shootings I ever had. She was very creative & empathic in every situation and the outcome was huge ♥️"