top of page
Product 4.jpg

Boudoir sessies

Vanaf mijn eerste boudoir shoot ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Door boudoir ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en ben ik enorm open gebloeid. Ik ben geëvolueerd van een verlegen en onzeker meisje die weg keek als er naakte lichamen op tv kwamen tot sterke en zelfzekere vrouw die andere vrouwen zonder schaamte in de spotlight zet. 

Elke vrouw op mijn pad inspireert mij enorm en geeft me de motivatie om te blijven groeien. 
Die positive vibes wil ik ook doorgeven aan jou en met mijn boudoir sessies wil ik je prikkelen om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en wat liever te zijn voor je lichaam. 
You're 100% worth it en dat ga ik je bewijzen. 

Anne-59.jpg
IMG_4361_edited.png

Voorbereiding

Bij een boudoir sessie laat ik je niet aan je lot over, integendeel. Ik begeleid jou vóór, tijdens en na de fotoshoot. Wanneer je jouw sessie boekt krijg je al meteen enkele belangrijke vragen die mij zullen helpen om jouw dag zo goed mogelijk voor te bereiden en indien je dat graag zou willen spreken we al eens af voor een koffietje om alles face to face te bespreken en zo ook al eens kennis te maken.

Zo vraag ik onder andere naar je power songs, wat jou blij maakt en meer. Aan de hand van jouw antwoorden ga ik op zoek naar een top locatie, stel ik een empowering playlist samen, maak ik een moodboard en weet ik waar ik tijdens de shoot extra ondersteuning kan bieden. 

Je ontvangt twee weken vóór je shoot een guide met outfit inspo en mijn beste tips om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. En natuurlijk sta ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Fotoshoot

De dag van jouw boudoir sessie zien we elkaar op de afgesproken locatie. We kletsen eerst nog wat met een drankje en ik praat je meteen wat goede moed in.

Als je hebt gekozen voor het pakket met hair & make-up, word je tijdens onze babbel verwend door mijn favoriete visagiste en hair-styliste.

Vervolgens overlopen we samen de kleren die je hebt meegebracht en zal ik je helpen kiezen met welke setjes we starten. We starten best met de meest comfy outfit en gedurende de shoot kan je zelf aanvoelen bij welke outfits jij je het comfortabelst voelt. 
 

Ik stel je vanaf begin tot einde op je gemak en ik zal je regelmatig vragen of alles oké is en of je je comfortabel voelt. Want jouw comfort is mijn prioriteit. Het is your time to shine dus het is mijn taak om je de beste ervaring te geven. 
Alles mag en niks moet! Ik ga je dus zeker tot niks verplichten. 

Ontwerp zonder titel.png
Ontwerp zonder titel (2).png
IMG_6102.jpg
Reminder Notification Instagram Post (2)

Na de shoot

IMG_4050.jpg

Na de shoot babbelen we nog even na en stuur ik je naar huis met een super goed gevoel. 
De dagen na de shoot ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's en creëer ik jouw persoonlijke online galerij. 


Twee weken na de shoot mag je al een mailtje verwachten met toegang tot je unieke galerij waar je je favoriete foto's kan uitkiezen, je kan er ook  aanduiden welke foto's ik wel of helemaal niet mag gebruiken voor mijn site en socials (your consent is muy importante!) en je kan jouw favoriete foto's laten afdrukken of in een album laten verwerken. 

Als je hebt gekozen voor een reveal-sessie dan bekijken we samen alle foto's voor de eerste keer en kan je de voorbeeld prints en albums al eens inkijken om makkelijker jouw producten te kiezen en meteen te bestellen. 

IMG_1723-2.jpg

Boudoir sessie:

Als je een shoot wil boeken betaal je een session fee. Dit is een vast bedrag voor de fotoshoot inclusief kennismakingsgesprek, fotoshoot, nabewerking & reveal-sessie. In deze prijs zitten nog geen foto's of fotoproducten inbegrepen. Tijdens de reveal-sessie kan je zelf je eigen pakket kiezen of samenstellen naargelang de foto's die je mooi vindt en je eigen budget. Een afbetalingsplan opstellen is trouwens ook mogelijk. 

WAT IS INBEGREPEN:

Kennismaking- & infosessie.

Boudoir guide vol tips en inspiratie.

1u30 fotoshoot met coaching.

Professionele editing & retouchering.

Reveal- & ordersessie.

Prijs: €295

Upgrade makeup: + €185

De prijzen voor de producten bespreek ik graag met je tijdens ons vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Maar ik geef je graag al een prijsindicatie mee: 


Albums: vanaf €370

Print boxen: vanaf €240

HR-digitalen: vanaf €350

Wall Art: vanaf €210

Collecties: vanaf €1010

IMG_20210422_102458_edit_113973680892921
IMG_20210422_102651.jpg
IMG_20210603_151629_resized_20210617_025
201152394_761383407887388_82539979724930
Klaar om jouw boudoir sessie te boeken? 
Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik kijk er al enorm naar uit om je te ontmoeten en ben er voor je vóór, tijdens en na de shoot.
arrow&v
arrow&v

Super bedankt voor je inzending! Ik bekijk zo snel mogelijk je antwoorden en neem asap contact met je op om jouw ideale shoot te bespreken. Tot snel, Anaïs.

Boek boudoir
bottom of page